Ghinion curat! Prins fără permis după ce o şoferiţă neatentă nu i-a acordat prioritate

600

Alcoolul şi neatenţia la volan sunt doi factori care au deseori ca rezultat accidentele rutiere. Luni, un bistriţean de 62 de ani s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan şi a intrat cu maşina pe care o conducea în cea care se afla înaintea sa pe şosea. De asemenea, un tânăr din Bistriţa a fost prins de poliţişti la volanul unui autoturism fără permis de conducere, după ce o şoferiţă neatentă nu i-a acordat prioritate.

 

Luni, în Bistriţa, un bărbat de 62 ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 ani, din Bistriţa, informează IPJ BN într-un comunicat.

În urma accidentului a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 33 de ani şi pozitiv în cazul bărbatului de 62 ani, cel din urmă fiind condus la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează sursa citată.

Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier.

 

Tot luni, în Bistriţa, o femeie, de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 24 ani, din Livezile, colizionându-l.

Potrivit IPJ BN, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 24 ani, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ