Fosta iubită a lui Sima Vampiru, audiată la Tribunalul Bistriţa-Năsăud

635

Iulia Luminiţa Boca, fosta iubire a lui Dorin Grigore Sima, a dat declaraţii în dosarul cu jaful de la Banca Raiffeisen. Aceasta l-a însoţit pe Sima zis Vampiru şi a locuit cu el în timp ce se ascundea de autorităţi, iar declaraţia dată în faţa judecătorului este una controversată.

 

La mijlocul lunii iunie, când a avut loc ultimul termen din dosarul lui Grigore Sima, judecătorul a decis audierea fostei concubine a acestuia, Luminiţa Boca. Din declaraţiile femeii reiese că a ştiu de faptul că Vampiru deţinea o armă asupra lui doar cu o zi înainte ca el să fie capturat de poliţişti.

 

Inadvertenţe în declaraţii

Luminiţa şi-a început declaraţia relatând că în momentul în care Sima a fost prins de către poliţişti ea era singură în curtea imobilului unde se mutase recent cu acesta. Însă, la finalul declaraţiei, când judecătorul i-a permis lui Sima să îi adreseze câteva întrebări, Luminiţa Boca şi-a schimbat declaraţia spunând că de fapt fuma o ţigară cu inculpatul în timp ce mascaţii intrau în curte.

Întrebată dacă Sima a avut un comportament violent în timpul în care era capturat de poliţişti, femeia a mers pe varianta ”nu ştiu, nu am auzit nimic”.

Cu toate acestea, mamă fiind, ea susţine că de la jaful băncii Raiffeisen şi până la momentul în care povestea lor s-a încheiat cu arestarea lui Sima, copilul ei nu s-a aflat niciodată în preajma infractorului.

În ciuda faptului că din rechizitoriul întocmit de procurorul Felix Coman şi din declaraţiile altor martori se deducea că Luminiţa avea o relaţie amoroasă cu Grigore Sima, femeia aflată sub jurământ susţine că acest lucru nu este adevărat şi că deşi au locuit împreună ei au fost doar prieteni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ