Fosta iubită a lui Sima Vampiru, audiată la Tribunalul Bistriţa-Năsăud

648

Iulia Luminiţa Boca, fosta iubire a lui Dorin Grigore Sima, a dat declaraţii în dosarul cu jaful de la Banca Raiffeisen. Aceasta l-a însoţit pe Sima zis Vampiru şi a locuit cu el în timp ce se ascundea de autorităţi, iar declaraţia dată în faţa judecătorului este una controversată.

 

La mijlocul lunii iunie, când a avut loc ultimul termen din dosarul lui Grigore Sima, judecătorul a decis audierea fostei concubine a acestuia, Luminiţa Boca. Din declaraţiile femeii reiese că a ştiu de faptul că Vampiru deţinea o armă asupra lui doar cu o zi înainte ca el să fie capturat de poliţişti.

 

Inadvertenţe în declaraţii

Luminiţa şi-a început declaraţia relatând că în momentul în care Sima a fost prins de către poliţişti ea era singură în curtea imobilului unde se mutase recent cu acesta. Însă, la finalul declaraţiei, când judecătorul i-a permis lui Sima să îi adreseze câteva întrebări, Luminiţa Boca şi-a schimbat declaraţia spunând că de fapt fuma o ţigară cu inculpatul în timp ce mascaţii intrau în curte.

Întrebată dacă Sima a avut un comportament violent în timpul în care era capturat de poliţişti, femeia a mers pe varianta ”nu ştiu, nu am auzit nimic”.

Cu toate acestea, mamă fiind, ea susţine că de la jaful băncii Raiffeisen şi până la momentul în care povestea lor s-a încheiat cu arestarea lui Sima, copilul ei nu s-a aflat niciodată în preajma infractorului.

În ciuda faptului că din rechizitoriul întocmit de procurorul Felix Coman şi din declaraţiile altor martori se deducea că Luminiţa avea o relaţie amoroasă cu Grigore Sima, femeia aflată sub jurământ susţine că acest lucru nu este adevărat şi că deşi au locuit împreună ei au fost doar prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ