Fost director al Spitalului de Recuperare găsit Mort de către Poliția de Frontieră

651

Profesorul Cristian Popescu, fost director al Spitalului de Recuperare, a fost găsit mort în localitatea Petreşti, comuna Golăieşti, după ce familia anunţase vineri dispariţia acestuia.

Me­dicul primar neurolog a fost descoperit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră pe raza comunei Golăieşti. În vârstă de 67 de ani, medicul s-a stins din viaţă duminică, 2 aprilie, în maşina personală. Conform informațiilor, acesta se afla sub tratament şi făcea recuperare, după ce în iunie 2016 a suferit un accident vascular cerebral. Conform familiei, care a primit rezultatele necropsiei de la Institutul de Medicină Legală, dr. Popescu ar fi su­ferit un alt accident vascular cerebral, anunță Romaniatv.net.

Victima a fost găsită de un echipaj al Poliţiei de Frontieră care a sunat la 112. „Apelul a fost înregistrat la ora 00.42. Potrivit solicitării, în localitatea Petreşti a fost găsit într-o maşină un bărbat necunoscut, inconştient. La locul indicat în urma apelului s-a deplasat un echipaj C2, cu medic, al SAJ Iaşi. Din păcate, bărbatul era deja decedat şi nu s-a mai putut face nimic. Au fost anunţaţi reprezentanţii Poliţiei şi criminaliştii, după cum se procedează în astfel de cazuri“, a subliniat Nicolai Pralea, asistent medical, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. Trupul neînsufleţit al medicului ieşean a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, cu o zi înainte de moartea profesorului Cristian Popescu, familia acestuia a depus o sesizare privind dispa­riţia sa. „Pe data de 1 aprilie, familia bărbatului a sesizat dispariţia acestuia. Bărbatul ar fi dispărut cu o zi mai devreme, de pe 31 martie. Azi dimineaţă (n.r. – ieri, 02 aprilie), în jurul orei 00.45, bărbatul a fost găsit decedat în autoturismul personal, pe raza comunei Golăieşti. În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului“, a arătat Adina Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ