Flyeralarm- tipografia care te ajută să faci cadouri personalizate angajaților tăi

571

În ultimii ani, cadourile corporate sunt printre cele mai vizate de angajatori, fiind în același timp și apreciate de către muncitori. Pentru a economisi angajatorii aleg să apeleze la firme de specialitate care oferă discount-uri la achiziția unui pachet mai mare de produse.  Ca să îți surprinzi angajații și ca aceștia să se simtă răsplătiți și apreciați pentru muncă, tu ca angajator trebuie sa acorzi importanta mare asupra detaliilor care fac posibil rezultate exceptionale si in urmatorul an. Majoritatea angajatorilor au grijă să fie atenți și darnici cu clienții și cu angajații lor în perioadele cheie ale anului. Diversele globuri personalizate cu logo-ul firmei tale ar fi o idee reușită de cadou.

Deși este destul de dificil să găsim un cadou care să se plieze perfect pe nevoile și dorințele fiecăruia, cu atât mai mult când vine vorba despre anumiți oameni despre care nu știm foarte multe lucruri, există pe piață diverese firme care te pot ajuta cu idei și cadouri personalizate. Te-ai gândit vreodată că o tipografie te-ar putea ajuta să găsești cadoul perfect? Și avem exemplul concret! Flyeralarm oferă posibilitatea personalizării oricărui cadou. Astfel, indiferent dacă este vorba despre o femeie sofisticată sau despre un bărbat cu personalitate puternica, Flyeralarm reușește să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, motiv pentru care angajatorii români din domenii precum banking, software, energie, auto, farma, asigurări, industria chimică și alte industrii îmbrățișează ideea oferirii de cadouri corporate în perioada sărbătorilor, înainte de Crăciun, Paște, Ziua copilului sau 8 martie.

Ce cadou de Crăciun puteți oferi unui partener de afaceri sau angajaților? Flyeralarm vă pune la dispozitie o gamă variată de globuri de Crăciun personalizate cu sigla firmei. Sunt cadouri de impact, care s-au dovedit a fi apreciate de angajați și parteneri. Flyeralarm te ajută să crești eficiența promovării brand-ului propriu prin utilizarea de servicii profesionale pentru personalizarea de produse promotionale. Dacă încă te gândesti la un cadou corporate, aceste globuri pot fi soluția ideală, dar și un instrument de publicitate care te poate ajuta foarte mult!!

Cadourile înveselesc ziua oricui! Și mai ales cadourile primite la job după o perioadă aglomerată de muncă și taskuri interminabile, când angajații tăi par a fi epuizați. Ultimele studii demonstrează faptul că 4 din 5 români se bucură la primirea unei atenții din partea angajatorilor în perioada sărbătorilor, indiferent de costul acestora. Fă-le o surpriză și anul acesta și alege globurile de Crăciun personalizate de Flyeralarm.

Flyeralarm este o tipografie online de mare succes în Europa. Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm oferă afișe profesionle, autocolante, bloc notes, brosuri de calitate și cataloage, cărți de vizită de mare impact, cărți poștale, coli cu antet care nu ar trebui să vă lipsească , facturier, flyere la prețuri atractive, mape, pliante, dar și grafică și machetare la cele mai bune standarde. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs,  multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

LĂSAȚI UN MESAJ