Firmă de pe Valea Ilvelor, prinsă cu ocaua mică la transportul de lemne! A fost amendată drastic și lemnul i-a fost confiscat

594
foto: ARHIVĂ

Aproape 19 m.c. de material lemnos a fost confiscat unei firme de pe Valea Ilvelor, în urma unui control efectuat, miercuri, de polițiști, fiind aplicată totodată și o amendă de peste 6.000 lei, din cauză că a efectuat două transporturi folosind același aviz de însoțire a mărfii.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 28 martie a.c., în urma unor controale efectuate pe Valea Ilvelor, polițiștii Biroului Delicte Silvice au constatat nereguli la un depozit de material lemnos, din Lunca Ilvei.

Polițiștii au stabilit faptul că societatea comercială în cauză ar fi efectuat două transporturi de material lemnos folosind același aviz de însoțire și fără respectarea normelor legale.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.000 lei. Materialul lemnos, în cantitate totală de 18,80 mc, în valoare de 6.260 lei a fost confiscat, iar mijlocul de transport folosit la comiterea contravenției a fost confiscat„, precizează sursa citată într-un comunicat .

3 COMENTARII

  1. Atîta timp cît valabilitatea avizelor e făcută intentionat sa se poată fura, se fură! Se stie demult că se transporta de doua trei ori cu un aviz si nu face nimeni nimic oare de ce? Intentionat sa se fure cu portite lăsate de cei care se fac că opresc furtul si jaful din păduri. Iar societatea respectivă sigur nu o cotizat unde trebe.

  2. Să-l întrebe pe Ciopa si primaru LABĂ din BISTRITA BARGAULUI unde sa cotizeze ca iei stiu sau pe asa zisu sef al gărzii forestiere BISTRITA camarad cu Ciopa.

  3. Cît hotii sunt protejati si fura împreună cu cei care ar trebui să îşi facă treaba asta este trebuie sa ne consolăm, iar într-o zi o sa raminem fara paduri, iar niste nemernici din ITRSV care demult sunt mina in mina cu hotii si fură cu o nesimtire iesita din comun se îmbogătesc făra să-i întrebe nimeni de unde au averi si pămînturi de sute de mi de euro. Institutiile oare ce fac sunt plătiti să prindă corupții şi hoții sau sunt complici? Singura solutie sane facem dreptate singuri si nu o sa m-ai dureze mult pînă în fata ÎTRSV-ului o sa vedeti oamen care o sa scoată afară HOTUU din scaunul de baron.

LĂSAȚI UN MESAJ