Firmă de pe Valea Ilvelor, prinsă că a expediat lemn fără documente legale! Ce măsuri au luat oamenii legii

359

O firmă de exploatarea și prelucrarea lemnului de pe Valea Ilvelor a fost amendată cu câteva mii de lei de polițiștii bistrițeni, după ce s-a constatat că a fost expediat peste 50 mc de material lemnos fără documente legale. În plus, oamenii legii au confiscat și contravaloarea lemnului, sumă care se cifrează la circa 12.500 lei.

 

Potrivit IPJ BN, în ultima perioadă, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice împreună cu specialiștii Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au efectuat controale și verificări de specialitate, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe Valea Ilvelor.

lemn

Cu ocazia acestor controale, s-a stabilit că, în perioada 1-11 aprilie a.c., o societate comercială de exploatare și prelucrare a materialului lemnos ar fi expediat cantitatea de 50,49 mc fără a întocmi documentele prevăzute de lege.

 

 

cherestea

Astfel, au fost aplicate, conform legii, două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei. Totodată, a fost confiscată contravaloarea de 12.449,79 lei a materialului lemnos.

 

cherestea 1

4 COMENTARII

  1. Pe Ciopa din BISTRITA BARGAULUI nu-l părinte nimeni cum transporta de 3 ori cu un aviz. În partizile lui mișună iarasi ciocanele false dar nu face nimeni ca cotizeaza la toata lumea care sta împotriva lui. Mai mult cumpara partizi si le împarte cu primaru LABĂ finu lui Ciopa, dar transporta la primar numai noaptea.

  2. Nul prinde nici cind duce de două ori cu tiru marfă dacă cu remorca nu il prinde? Dce sî descarcă in sălcuta si vine iara a doua pe urma se duce la olt.

LĂSAȚI UN MESAJ