Firmă de pe Valea Bîrgăului, arsă rău de polițiști și Garda Forestieră! „Paguba” este de aproape 13.000 lei

1611
sursă foto: ARHIVĂ

Un agent economic de pe Valea Bîrgăului, care activează pe linia exploatării și prelucrării lemnului, a fost descoperit de polițiști și de inspectorii Gărzii Forestiere cu aproape 18 m.c de lemn cărora nu le-a putut justifica proveniența. Lemnul, în valoare de aproape 7.000 lei a fost confiscat, iar agentul economic amendat cu 6.000 lei.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 27 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului și specialiști ai Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe Valea Bîrgăului.

Cu ocazia controalelor efectuate la un depozit de material lemnos, din localitatea  Bistrița-Bârgăului, polițiștii au stabilit faptul că agentul economic deținea cantitatea totală de 17,708 mc de material lemnos, fără proveniență legală.

S-au aplicat sancțiuni contravenționale la Legea 171/2010 în valoare de 6.000 de lei și s-a confiscat contravaloarea de 6.688 lei a materialului lemnos„, precizează sursa citată.

 

13 COMENTARII

  1. Sa va fie rusine domnilor de la Poliția Silvica ca va ocupați de gainarii si dosarul lui Pop de la BISTRITA BARGAULUI zace la șefu vostru in sertar. Dosar cu prejudiciu de miliarde paguba. Pe Ciopa nașu Primarului LABĂ nu-l mai intreaba nimeni de furtul de padure in valoare de miliarde grele ciocane false zeci de cioate excavator care ascunde cioate, iar dosarul sta ascuns in sertare. Mai mult se lauda ca nu plateste nimic căi prieten cu toti….

    • Ion esti un gunoi ordinar plătit de TACAL.Ar trebui să te dai cu numele adevarat da nu ai curaj nemernic ce esti.Nu poti dormi noaptea din cauza lui Laba si Pop omule cinstit ce esti in fata lui Dumnezeu.Scrie de Pop si Laba cât vrei si ce vrei da vezi ca te vede cel de sus.E post si poate te trezesti cu vreun cancer în tine gunoi ordinar.

  2. Cancer o să-i prinda pe cei ce fura bunurile comunei si le baga in buzunar si cauta numai invarteli si șmecherii cu nașii si finii, nu se mai satură de furat. Sunt putrezi de bogati si plini de averi oare din salarii sau din furat!!!

    • nu fura din bunurilr comunei -cum gresit si in nestiinta esti dta -,nu din „bunurile comunei (unitateadministrativa sau comuna cum spui dta ) se fura ,CI DIN PROPRIETATEA NOASTRA A FIECARUI CETATEAN ,nu din bunul comunei a facut averi din furat ,ci din ” bunul nostru , al fiecarui cetatean in parte ,asta n-ai intelesd-ta ,chiardaca esti bine inentionat ,Nu mai faceti greseli de exprimare ,deoarece cu ele creati confuzie , si o data cu confuzia ACOPERITI HOTII LOCALI ,MANA IN MANA CU HOTII JUDETENI SI CU PARLAMENTARII care ieri cerseau functia iar azi au intors DOSUL . DECI ,nu din bunul comunei fura ,ci pe noi fiecare etatean in parte si se mai dau si „grande ” …ca ce pot ei fura … dar pana cand ?

  3. Vrajba o făcut hoțuu ca să înlăture adversarii să poată fura cu ciopa liniştit cu o furat atîti ani primăria cu tot felu de contracte. Cum o stat bascula lu ciopa o saptamina pe stegea si o facturat sute de milioane la primarie. O sa platesti cinva tat ce ai furat,

  4. Stati linistiti ca o sa-l puna pe Pop sef de ocol peste doua luni ca promisiunile sunt date deja de catre avocatul Gaftone si domnul primar numai ca domnul primar se face ca nu stie ca de obicei.Apoi sa vedeti circ in comuna ca pana acum a fost caca maca,iar referitor la controlul făcut la domnul Borta Tutu,e vorba doar de bucuria lui de anii trecuti in care a parat pe Precob,pe primaru,pe Ciopa,pe Barabuc,pe Mitica Tomoroga si multi altii si acum culege furtuna semanata mai de demult.

  5. Ia promis LABA că-l rezolva pe Tuțu si la rezolvat. Daca la pârât pe Ciopa si ia confiscat politia TIRU cu crestea așa-i trebuie. Actele lui Tuțu nu au fost bune dar cererile de lemn facute de LABA pe morti sunt bune? Cereri de mii de mc.in 20 de ani!!!

LĂSAȚI UN MESAJ