Femeie din Măgura Ilvei, în stare gravă după ce a fost lovită în cap de un cal! Va fi transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

3949

O femeie de 36 de ani din Măgura Ilvei este în stare foarte gravă după ce a fost lovită de un cal. Aceasta a suferit un traumatism cranian puternic care necesită transportul urgent la o clinică de specialitate din Târgu Mureş, motiv pentru care femeia a fost preluată de un elicopter SMURD.

 

Potrivit ISU BN, femeia a fost lovită de un cal într-o zonă din apropierea localităţii Măgura Ilvei şi a fost transportată de aparţinători până în localitate.

În prima fază a intervenit un echipaj SMURD din Sîngeorz Băi, după care a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Bistriţa. În momentul preluării, femeia era inconştientă, în stare gravă, cu traumatism cranian puternic, la o primă evaluare. S-a luat decizia de a solicita echipajul aerian SMURD pentru a o transporta cât mai rapid la un centru de traumă din municipiul Târgu Mureş„, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

LĂSAȚI UN MESAJ