Explozie puternică într-un bloc. Mai multe butelii au sărit în aer

169

Explozie puternică într-un bloc din zona Titan, joi după amiază. Pompierii au ajuns la fața locului. Nu se știe încă dacă se aflau persoane în locuință.

Mai exact, explozia a avut loc într-un bloc din Zona Diham, între Titan și Pantelimon. Pompierii au ajuns la fața locului și încearcă să stingă focul. Nu se știe încă ce a provocat explozia.

Potrivit primelor informații, mai multe butelii ar fi sărit în aer, fiind afectate mai multe apartamente.„E vorba de o explozie urmată de un incendiu, mai multe echipaje acţionează la faţa locului. Se pare că totul a pornit de la o butelie amplasată în balcon. Două dintre persoane au fost intoxicate cu fum. Un bărbat a suferit răni ușoare Dintre răniţi, un bărbat pare să fie în stare mai gravă’, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

„La faţa locului este asistat un pacient grav, cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, el primeşte îngrijiri de la un echipaj de terapie intensivă, el urmând a fi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Un alt bărbat a fost deja transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Alte două femei au suferit doar atacuri de panică’, a declarat medicul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti, potrivit aceleiași surse.

LĂSAȚI UN MESAJ