EXCLUSIV! Bărbatul lovit de agentul BGS a primit 14 zile de îngrijiri medicale. Cine este agresorul?

2122

Bărbatul căruia un agent BGS i-a spart nasul chiar în incinta Spitalului Județean de Urgență, sub ochii medicilor și chiar sub ochii unor polițiști, a primit 14 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul său ar fi fost implicat într-un scandal soldat cu moartea unui om, pentru care a și fost trimis în judecată.

 

Weekendul acesta, N.B. un bărbat care își însoțea un prieten la spital căruia un lemn îi zdrobise mâna, a fost lovit de un agent BGS chiar în incinta unității medicale. Agentul i-a dat acestuia un pumn în nas, apelând imediat după și la spray-ul paralizant. Ulterior, în curtea spitalului, agentul i-ar mai fi aplicat o lovitură în zona coastelor.

Totul după ce un cadru medical, cu care bărbatul s-a luat la harță, a chemat BGS-ul. Bărbatul agresat a dat o declarație la poliție chiar sâmbătă, iar astăzi a depus o plângere la Parchet împotriva celui care l-a agresat.

Tot astăzi, bărbatul și-a scos și o adeverință medico-legală, potrivit căreia acesta are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale pentru lovitura încasată în zona nasului. E posibil să fie necesară și o intervenție chirurgicală, bărbatului fiindu-i spart nasul în urma loviturii.

„Comportamentul individului este de criminal. Eu nici măcar nu l-am atins și el s-a comportat ca un criminal”, spune bărbatul agresat.

Acesta a dezvăluit și numele celui care l-ar fi agresat. Ar fi vorba despre Vlad Ciuruș, un agent BGS care a mai fost implicat într-un scandal în urma căruia un om a decedat.

Este vorba despre incidentul din zona gării petrecut în 2015, când Florin Peter a lovit un individ care ulterior a decedat. Cel care îl însoțea pe Florin Peter, trimis în judecată pentru omor, era Vlad Ciuruș.

Acesta a fost și el trimis în judecată în 2016, pentru purtare abuzivă. Judecătorii au fost deosebit de blânzi cu el și a scăpat doar cu un avertisment.

 

Citeste si:

EXCLUSIV: Incident grav la Spitalul Județean! Un agent BGS i-a spart nasul unui bărbat, chiar sub ochii polițiștilor

 

Andreea Moldovan

 

2 COMENTARII

 1. No si la tem.belului astuia, n-are cine sa-i „inmoaie ” cioantele ?! De ce nu chemati un „tzapinar” din Maramu… ca rezolva ala problema, daca BGS-ul asta n-are decat numai tem.beli din astia… ?
  Ar trebui tarati in procese nu doar „smecherii agramati ” ci si societatea in sine, care angajeaza astfel de persoane , deoarece la urma urmei, „prto.s.ta.laul” a actionat in numele BGS-ului si nu al sau personal , ca nu facea serviciu privat in interesul sau si asa scrie la cartea care-i zice „Cod civil ” … la delicte, ca societatile trebuie sa raspunda de faptele angajatilor sai , mai ales ca ” bical … sau torro”… a mai comis o astfel de „interventie ” si mai este inca cercetat si in alt dosar, tot pentru violentza nejustificata … !
  Unde dr.acu-i gaseste BGS-ul pe „astia” si cine anume-i verifica pentru angajare, sau efectiv nu-i verifica nimeni ? Eu stiam ca pentru orice „autorizatie” de agent de paza, politia trebuie sa faca niste investigatii si nu le dau aviz favorabil unor astfel de persoane cu antecedente si apucaturi violente . ( Sau… cu o anumita „pila”… totusi… se dau… ?! )

 2. Din pacate aceste fapte de violenta excesiva comise de angajatii BGS sunt destul de multe. Acest personaj extrem de violent, Ciurus Vlad tocmai a fost scapat de acuzatia de complicitate la omor , scapat cu sprijinul BDS si ajutorul tuturor autoritatilor care au investigat cazul anterior.
  Pentru ca agresorul sa raspunda pentru faptele sale sugerez tuturor celor care au fost loviti dau agresati de catre angajatii BGS sa se uneasca pentru ca cei vinovati sa sa fie trasi la raspundere pt. faptele lor si totodata sa nu li se mai permita un astfel de comportament agresiv.
  Exista cateva cazuri ce au fost pe prima pagina a ziarelor: cazul de la Nasaud unde o persoana in varsta a murit in urma agresiunilor unui angajat al firmei de paza, agresorul fiind scapat , cazul unui fost elev de la Lic. Electrotehnic care s-a ales cu piramida nazala si alte leziuni grave, fapte comise de acelasi Peter Florin care ulterior a omorat in timpul serviciului un om, acum fiind trimis in judecata.
  Exista mai multi tineri care au fost batuti cu bestialitste intr-o noapte, in urma cu o jumatate de an, in zona Policlinicii, batuti de catre trei angajati BGS, victimele neavand nici o legatura cu obiectivele protejate de BGS. Sunt multe cazuri cunoscute si multe musamalizate. Multe victime sunt persoane carora le este greu sa se apere si cazurile sunt usor de muzamalizat.
  Fac un apel catre toate persoanele care au suferit astfel de agresiuni sa se uneasca pentru a stopa acest tip de comportament primitiv al angajatilor din firmele de paza. Ei au niste atributii clare si modalitati de rezolvare al incidentelor prin imobilizare si predare catre politie, nu prin violenta.

LĂSAȚI UN MESAJ