Enoriași încurajați să vină cu armele la slujbă

72

O biserică americană îşi încurajează enoriaşii să vină cu armele la slujbă.

Pastorul bisericii spune că vrea ca oamenii să se simtă în siguranţă şi să nu aibă loc atacuri asemenătoare celui din Texas.

„Cred că dacă ar fi mai multe locuri cu arme, poate aceşti oameni s-ar gândi de două ori. Cred că ar trebui să fie arme în şcoli şi în biserici, pentru ca lucrurile să se întâmple mai rar. Cum v-aţi simţi dacă aţi sta cu spatele şi cu ochii închişi, cu copiii alături şi ar intra cineva şi v-ar împuşca? Nu aţi vrea să aveţi certitudinea că este cineva la uşă cu o armă, pregătit să vă apere?”, a spus o enoriașă.

Nu este pentru prima oară când biserica îşi deschide porţile pentru purtătorii de arme. Această politică durează deja de câţiva ani, de când s-au înmulţit atacurile armate din Statele Unite, iar enoriaşii sunt de acord.

26 de oameni, între care şi copii, au fost împuşcaţi la slujba de duminică dintr-o biserică din Texas, la începutul acestei luni, potrivit Digi24.ro

2 COMENTARII

  1. Pai, acolo unde este nesiguranta si insecuritate… de ce nu … ?!
    Nu trebuie sa dormim cu urechile lipite de cap si sa ne lasam doar in grija statului cu fortele de politie si de jandarmerie pe care isi permite financiar sa le aiba , ca-s vai de capul lor ce dotare au…
    Asa ar trebui sa fie si la noi … ! Cu adevarat , nu s-ar inlatura atacurile, dar teroristii si agresorii in general, s-ar gandi de multe ori inainte sa-si puna in aplicare gandurile marsave, violente ori teroriste !

  2. La noi, politrucii nostri, de frica, nu cumva cei cu pusca in mana sa preia controlul in stat, la masuri de politie, daca s-ar putea le-ar da numai „prastie ” , „bota ” si/sau „spray” cu „putoare de sconcs”… .

LĂSAȚI UN MESAJ