Situație dificilă pentru Elena Udrea

243

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, pentru mediafax că o eventuală OUG pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale sau interceptări ilegale nu o va afecta, ea având și în prezent cale de revizuire în baza unui document prezentat de Traian Băsescu.

”Pe mine nu mă afectează ordonanța. Cu sau fără ea, cu modificările la codul de procedură penală sau nu, în cazul meu există și acum text de lege care îmi permite să formulez revizuire, în baza acelui document secret prezentat de fostul Președinte unor instituții – Comisia SRI din Parlament, CSM, dar pe care, din păcate, instanța de judecată nu a dorit să îl vadă și s-a pronunțat înainte de a fi desecretizat. Nici până acum SRI nu a răspuns Comisiei SRI la întrebările pe care aceasta i le-a formulat, anume dacă acel document pe care a scris cu cerneală verde domnul Coldea este adevărat, astfel încât să fie desecretizat și trimis instanței ICCJ pentru a fi probă în dosarul meu”, a declarat pentru MEDIAFAX Elena Udrea.

1 COMENTARIU

  1. Pai, acuma dupa atata „imbuibala ” … si de expunere publica ostentativa si indecenta, a venit ” scadentza ” … sa raspunda alaturi de toti cei pe care i-a sfidat cat au fost la guvernare , ca toti cred si au impresia ca-s vesnici la guvernare, ca pe ei nu-i ” invarte roata ” si ca trec in coparseie direct de la locul de munca, de unde nu-i poate lua nimeni ” la suturi in c*r ” !

LĂSAȚI UN MESAJ