Duşi la răcoare pentru 30 de zile! Doi bărbaţi din Lechinţa şi un bistriţean, spargeri în serie

573

Doi bărbaţi din Lechinţa şi un altul din Bistriţa au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce oamenii legii i-au identificat ca fiind autorii mai multor furturi. Doi dintre aceştia au comis mai multe spargeri în Lechinţa şi în Bistriţa,  în timp ce al treilea le depozita bunurile furate.

 

În baza unei acțiuni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat un bărbat, de 30 ani, din Lechința, respectiv un bărbat, de 26 ani, din Bistrița, ambii bănuiți de comiterea mai multor furturi pe raza comunei Lechința, fapte rămase inițial cu autor necunoscut, transmite IPJ BN.

 

Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în perioada 5 martie a.c.-5 mai a.c., ar fi comis alte cinci infracțiuni de furt calificat, pe raza municipiului Bistrița, cauzând un prejudiciu de aproximativ 17.000 lei, care a fost recuperat parțial.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la data de 14 mai a.c., tânărul, de 26 ani este bănuit că în perioada 7 ianuarie 2016-13 aprilie 2016, ar mai fi comis un furt calificat, pe raza municipiului Bistrița, sustrăgând dintr-o anexă obiecte electrice și unelte, în valoare de aproximativ 28.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

 

1494837609big_2 1494837610big_3 1494837611big_4

În urma extinderii cercetărilor în aceste dosare penale, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 60 ani, din Dumitra, bănuit de comiterea infracțiunii de tăinuire, de unde au fost ridicate mai multe bunuri, reclamate ca fiind sustrase.

Față de cei trei bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 ore. Au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ