Dragnea vorbeste de comisia de ancheta ce ii va audia pe Basescu, Kovesi, Blaga si multi altii

121

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, că săptămâna viitoare ar putea fi înfiinţată o comisie de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

„Eu cred că săptămâna viitoare putem înfiinţa comisia de anchetă”, a spus Dragnea, la Antena 3.

El a adăugat că, pe lângă foştii şefi ai SRI, şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi fostul preşedinte Traian Băsescu, vor fi chemaţi la comisie, fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, şeful STS, Marcel Opriş, Vasile Blaga, dar şi alte persoane.

„Faptul că acum a ieşit această declaraţie şi că domnul preşedinte Traian Băsescu a confirmat ne dă toată justificarea pentru a înfiinţa această comisie de anchetă. Da, am vorbit cu colegii mei să verifice şi o să-mi spună mâine dacă eu, ca preşedinte al Camerei, pot să fiu preşedintele acestei comisii de anchetă. Mie mi se par lucruri foarte grave şi vreau să chemăm la audieri absolut toate persoanele despre care avem informaţii sau despre care pot apare informaţii în zilele următoare în legătură cu ceea ce s-a întâmplat la acele alegeri”, a adăugat Dragnea.

 

Liderul PSD a mai spus că speră ca şi comisia parlamentară pentru controlul SRI să facă anchete pe acest subiect.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie odata si odata, pus piciorul in prag si procurorii pusi sa se ocupe de probleme grave ale societatii, nu de jocuri politice si data legea reaponsabilitatii penale, pentru absolut toata lumea, indiferent ce functie detine si desfiintzata inamovibilitatea magistratilor, astfel, pentru abuzurile in serviciu ori neglijenta in exercitarea atributiunilor de serviciu, sa fie trasi si acestia la raspunedere ca toata lumea de altfel, fara exceptie .

LĂSAȚI UN MESAJ