Dragnea nemulțumit de decizia lui Iohannis cu privire la Sevil Shhaideh /VIDEO

224
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reacționat foarte dur la informațiile apărute în presă conform cărora soțul premierului propus Sevil Shhaideh are afaceri dubioase în Damasc.Liviu Dragnea a fost întrebat dacă nu cumva serviciile secrete din România consideră că soțul lui Sevil Shhaideh este o vulnerabilitate la adresa securității naționale. ”Doamna Shhaideh a fost ministru, a fost în Guvern. Atunci nu era această problemă, pentru că și atunci era căsătorită cu același om?”, a spus Dragnea.El susține că îl cunoaște foarte bine pe soțul lui Sevil Shhaideh și arată că acesta nu ar avea nicio problemă. Ba mai mult, Liviu Dragnea le transmite tuturor celor din serviciile secrete să facă publice orice informație au despre Sevil Shhaideh, în caz contrar va considera că informațiile apărute în presă au fost distribuite chiar de către cei din servicii.

Totodată, Liviu Dragnea consideră că această amânare a președintelui Klaus Iohannis nu este benefică României și a spus că nu vrea să se gândească la varianta în care președintele nu face nominalizarea pentru că așteaptă să vadă cum evoluează acest nou scandal.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Si domnul Johannis, este la fel de „roman ” ( get beget ) ca si doamna Sevil … ! Ce nu-i place , ca nu-i din „gasca ” partidului agreat de dumnealui ? Putea fi un lider al UDMR-ului… sau egal, al oricarui alt partid, daca se afla in aliantza care a castigat majoritatea parlamentara pentru guvernare indifferent de originea sau nationalitatea acestuia, daca este cetatean roman cu drepturi depline .

LĂSAȚI UN MESAJ