Douăsprezece firme „vânează” cele aproape 11 milioane de lei puse în joc pentru reabilitarea Bisericii Evanghelice

318

Primăria Bistriţa a scos la licitaţie unul dintre cele mai bănoase contracte de anul acesta. Este vorba despre restaurarea Bisericii Evanghelice, care va înghiţi aproape 11 milioane de lei. Monumentul spre care s-au direcţionat milioane în ultimii ani, a atras atenţia a 12 firme, care s-au asociat, pentru a-şi maximiza şansele de a pune mâna pe contractul de 10 milioane de lei.

 

Unul dintre cele mai importante contracte de anul acesta a fost scos la licitaţie de către Primăria Bistriţa chiar în ultimele zile din 2017. Este vorba despre Restaurarea Bisericii Evanghelice, în vederea introducerii sale în circuitul turistic internaţional.

Pentru lucrările în cauză, Primăria Bistriţa a pus la bătaie aproape 11 milioane de lei, fără TVA. Termenul limită de depunere a ofertelor a fost 17 ianuarie, Primăria Bistriţa luându-şi răgaz până în 17 mai să evalueze ofertele.

Nu mai puţin de 12 firme s-au arătat interesate de acest contract baban, apelând la asocieri pentru a îndeplini condiţiile de participare şi a-şi maximiza şansele de a pune mâna pe această sumă.

Astfel, oficial sunt 2 ofertanţi, fiecare dintre ei fiind compus din 7 şi respectiv 5 firme.


Află mai multe detalii cumpărând ziarul Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei.

Andreea Moldovan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ