Două accidente pe DN 17! Patru persoane au ajuns la spital, după ce două mașini s-au ciocnit frontal/ Biciclist în stare gravă, va fi transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș

437

Două accidente rutiere au avut loc în mai puțin de jumătate de oră pe DN 17. Unul dintre acestea a avut loc la intersecția DN 17 cu DN 15A, în care au fost implicate 6 persoane – 5 adulți și un minor (o fetiță de 11 ani).

Se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în Neamț, care venea dinspre Bistrița nu a acordat prioritate atunci când a vrut să intre pe DN 15A și a lovit o mașină care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, autoturismul de Neamț a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului.

sursa foto: Facebook/Florin Moldovan
sursa foto: Facebook/Florin Moldovan

În cele două autoturisme se aflau 6 persoane: trei bărbați, două femei și o fetiță. Potrivit ISU BN, trei dintre persoanele adulte și fetița vor fi transportate la spital, acestea suferind leziuni și traumatisme care, aparent nu le pun viața în pericol.

 

Cel de-al doilea accident a avut loc tot pe DN 17, în localitatea Bața, unde un un bărbat de 49 de ani, care se afla pe o bicicletă, a fost lovit de un autocamion cu remorcă. Potrivit IPJ BN, biciclistul se pare că a ieșit din curtea unui imobil fără să se asigure, iar șoferul autocamionului nu a mai putut să-l evite. În urma impactului, victima este inconștientă.

Odată cu apelul la numărul unic de urgență, a fost alertat și elicopterul SMURD, care va transporta victima la un spital din Târgu Mureș.

Şoferul autocamionului este din judeţul Bihor şi nu consumase băuturi alcoolice, potrivit IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ