Doina Pană: „Suntem mai uniţi ca oricând în jurul preşedintelui PSD!”/ Sugestie pentru primarul de Iaşi, Mihai Chirică, să demisioneze

777

După declarațiile lui Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi şi vicepreşedinte al PSD, cel care l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, este invitat de deputatul bistriţean Doina Pană să-şi dea demisia, întrucât „este o voce singulară în partid”, potrivit Digi24.

 

„Ori ești în continuare în conducerea partidului, ori ești în afara partidului, dacă nu se regăsește nu știu de ce nu-și dă demisia din conducerea PSD, de exemplu”, spune Doina Pană.

Totodată, deputatul bistriţean susţine că atmosfera în partid este una bună şi nicio voce critică la adresa PSD şi a conducerii acestuia nu tulbură partidul.

„Atmosfera din partid este foarte bună. Suntem mai uniți ca oricând în jurul președintelui PSD, suntem mai uniţi ca oricând în jurul Guvernului”, spune Doina Pană.

Loading...

5 COMENTARII

 1. Putea domnul Dragnea, sa aiba rabdare si sa-si rezolve problema discret, fara sa faca atatea „tarantele ” ! Aici, a dat cu „muci-n balta ” !
  De ce nu intelegeti ca domnul Basescu a „domnit ” 2 legislaturi si ca in acest timp, si-a creat structurile pe care si le-a dorit el, a numit in functii numai „magistrati ” si inalti functionari publici care i-au facut ” jocul ” si ca acestia odata „pusi” nu pot fi schimbati pana nu le expira „mandatele” … timp in care nu se stie daca va mai rezista actuala putere …
  Daca PSD-ALDE sta doar in cei doi lideri de partid … atunci este foarte grav ! Si Ceuasescu credea ca daca „crapa” l… murim cu totii odata cu el !
  Ar trebui data o lege prin care :
  1/. Absolut toti cei care candideaza pe o anumita functie de demnitate publica, mai intai, sa isi faca un dosar de investigare sociala si politica si sa nu aiba cazier juridic , sa obtina avize de specialitate de la Politia Romana, SRI , SIE si de la Ministerul Justitiei … si alte autoritati pe care le considera Parlamentul Romaniei necesare… ;
  2/. Cata vreme inca nu are cazier juridic , daca impotriva cuiva anume se desfasoara activitati de cercetare penala, indiferent pentru ce fapta, aceasta sa inceteze si sa nu poata fi continuata decat dupa expirarea mandatului functiei pentru care a candidat si a fost ales democratic ;
  3/. Numanui sa nu i se poata face ( deschide ) dosar penal, cata vreme se afla in pozitia de „ales in functii de demnitate publica ” ( exceptia cazurilor de inalta tradare, crima, trafic de arme, si substante ori produse periculoase… etc ) ;
  Va ganartez eu ca in acest caz, nici acest DNA… si nici nimeni altcineva, nu va mai putea fi implicat in jocuri politice ( cum lasa mass-media impresia ca se intampla acest lucru )si alesii , isi vor putea desfasura activitatea pentru care au fost numiti politic nestingheriti si vesnic „hoheriti” , jocurile politice murdare fiind blocate din start .
  Dupa expirarea mandatului ” beleasca-i ” pe toti … daca merita ori intrunesc aceste „conditii legale ” , dar cata vreme ” legislatura ” si-a inceput cursul, sa nu mai poata fi blocata de nimeni !

 2. Doinita asta e ca de obicei paralela cu ce inseamna problemele si grijile omului de rand. De cand s-a bagat in politica nu vede decat PSD, in rest nu mai exista altceva pe lumea asta. Mai bine ramanea in invatamant.
  Nici acuma nu reusesc sa inteleg cum au pus-o ministru la paduri; o profa de liceu electrotehnic (macar de era silvic) ministru la padure. Dar de fapt nu trebuie sa ma mir, ca PSD are nevoie de oameni care sa nu miste in front, nu de specialisti care sa le dea peste nas cand fac prostii…

 3. Declarația unui ieșean de dreapta: cum să nu fie supărat Chirica? Dumneavoastră știți că județul Teleorman-fieful baronului Dragnea a primit bani de la buget mai mulți decât toate județele Moldovei la un loc? Știți că au ”ras” autostrada spre Ardeal (ne-au tăiat banii pentru studiile de fezabilitate privind autostrada Iași-Tg.Mureș care era menită să scoată Moldova din sărăcie și izolare)? Dumneavoastră știți că nici un om din Moldova (care cuprinde peste un sfert din populația țării) nu face parte din actualul guvern? Dacă mâine ar avea loc alegeri pentru primar în orașul nostru (Iași), Mihai Chirica ar câștiga net aceste alegeri votat fiind chiar de mulți pesediști din orașul nostru, inclusiv noi, cei care am votat cu USR-ul. Iași-ul este un oraș total atipic pentru Moldova, atât ca motor economic cât și ca dezvoltare universitară, culturală, marile firme de IT poziționate aici, etc.

 4. Mda… asa este , aici aveti dreptate. Sa intelegem faptul ca „vocea magarului de la stana ” nu-l intereseaza pe … ” cioban”… si ca apucaturile lui ( de cioban ) nu pot fi ” modelate ” … ?! No vedeti, de aia este imperios necesara realizarea „regionalizarii ” … si fiecare „regiune” sa se autogospodareasca si ” Cezarului ” sa i se dea acolo… doar ” ce-i a Cezarului ” … si nu TOTUL , de unde majoritatea sa primeasca inapoi… doar „ciu.ciu ” !

LĂSAȚI UN MESAJ