Doina Pană, la Parchetul General! Ce a făcut ministrul Apelor şi Pădurilor

1504

Obiectivul strategic privind protejarea pădurilor, stabilit printr-o hotărâre a CSAT în urmă cu doi ani, s-a aflat pe agenda discuțiilor dintre procurorul general al României, Augustin Lazăr, și ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană. În cadrul acestei întâlniri, reprezentanţii celor două instituţii au operaționalizat protocolului încheiat între cele două instituții.

 

La sediul Ministerului Public, a avut loc, marţi, o întâlnire de lucru între  procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, și ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană, întâlnire ce a avut ca obiect operaționalizarea Protocolului încheiat între cele două instituții, transmite Ministerul Public într-un comunicat.

 

doina pana parchet general

La întâlnire au mai participat Ovidiu Predescu, consilierul general al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și doamnele procuror Georgiana Hosu și Ramona Bulcu din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Discuțiile au vizat probleme privind ”Radarul pădurilor” și ”Justiția verde”, având ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor silvice.

Discuțiile și acțiunile pe această temă au avut ca punct de plecare obiectivul strategic privind protejarea pădurilor, stabilit printr-o hotărâre a CSAT din anul 2015.

Loading...

3 COMENTARII

  1. Doamna Doina, faceti doamna „Politia sau Jandarmeria Pdurilor, Apelor, Mediului si Fondului Cinegetic…” ca structura militara de Politie a Statului, independenta si subordonata direct Primului Ministru, cu competentza generala de paza, protectie si interventie in aceste domenii, cu locatie in „mijlocul naturii ” … acolo unde situatia operativa se cere… si va garantez eu ca „nici pasarea” … nu va mai putea zbura pe acolo, fara ” autorizatie si plan de zbor ” … precum avioanele… !
    Lasati Garda Forestiera in plata Domnului, ca nu are eficienta necesara restablirii ordinii nationale in acest domeniu, ca ea nu este institutie de politie si inafara de a constata niste pagube deja produse, nu poate face absolut nimic altceva… iar silvicultorii, sunt prea putini si mult prea aglomerati sa faca si administratie a „padurii” ( apelor, mediului si f cinegetic ) … si paza sau protectia acestora .
    Mult mai putine vor fi pagubele in bugetul de stat, finantzand aceasta structura de politie ori jandarmerie nationala, decat mentinerea starii de fapt, asa cum este astazi implementata in Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ