Doi bistrițeni prinși în Bunești și Iclod de același echipaj de poliție în mai puțin de o oră

1269

Polițiștii clujeni anchetează un năsudean și un bistrițean pentru că aceștia ar fi circulat cu mașini neînmatriculate. Ghinionul a făcut ca cei doi tineri din județul nostru să fie prinși de poliție în aceeași zi la diferența de aproximativ 50 de minute, unul față de celălalt.

Bărbatul din Chiuza care şi-a băgat trei prieteni în spital, sub control judiciarPrimul, a fost depistat de cei de la Secției 7 Politie Rurală Gherla în tim ce circula, în jurul orei 21 pe raza localității Bunești.

„La data de 13 martie a.c., în jurul orelor 21:00, pe raza localității Bunești, poliţişti rutieri din cadrul Secției 7 Politie Rurală Gherla, au depistat un bărbat de 29 ani, din Năsăud, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare ale unui alt stat, având asigurarea obligatorie expirată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în  România”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal” arată polițiștii clujeni.

Cel de-al doilea a avut și el ghinionul de a fo depistat tot de același echipaj de poliție, la 50 de minute după prima intervenție, în tim ce conducea o mașină cu numere de înmatriculare străine, pe raza localității Icloc.

La data de 13 martie a.c., în jurul orelor 21:50, pe raza localității Iclod, poliţişti din cadrul Secției 7 Politie Rurala Gherla, au depistat un bărbat de 28 ani, din  Bistrita, jud. Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare ale unui alt stat.

Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul ar fi radiat din circulație.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neamatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în  România ”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal” mai arată cei de la IPJ Cluj.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt singurii care fac asta, e o practica la noi in tara sa umbli fara talon sau sa umbli fara asigurarea platita , sunt multe cazuri si daca ar fi mai multe controale sunt sigur ca s-ar descoperi mult mai multe exemple de genul.

LĂSAȚI UN MESAJ