DNA arde şi Iohannis se piaptănă

94

Plin scandal în peisajul justiţiei din România! S-a redeschis Cutia Pandorei – acuzaţiile împotriva DNA, în frunte cu şefa anticorupţie, după ce Vlad Cosma a arătat cum procurorii DNA Sava şi Negulescu schimbau declaraţiile primite de la diferiţi martori şi antedatează denunţuri şi acte din dosar. Au urmat dezvăluirile fără precedent despre şefa DNA şi pentru prima data, Kovesi, cu lacrimi în ochi, vine cu o explicaţie referitoare la declaraţiile făcute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru.


Află mai multe despre abuzurile comise de DNA şi cum închide ochii Iohannis la o problemă atât de gravă, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

1 COMENTARIU

 1. Regimul PSD-ALDE, nu vor „scapa” de „pusii” ori de cei carora li -au dat aceste functii „prin atribuire directa ” … decat cand or sa li se expire mandatele, ca o sa aiba grija domnul Johannis , sa uzeze de absolut toate mijloacele de blocare si contracarare a tuturor initiativelor facute de cei aflati la „butoane ” si prin „proceduri” si taraganari… ” cei numiti ” vor ajunge la termen . PARIU PUN !!!
  Cu adevarat, daca cineva doreste sa se „invarta rotile ” in societatea noastra si cu adevarat cei care castiga alegerile sa-si poata pune in executare „Planurile de guvernare” , atunci, odata cu „schimbarea ” la butoane a politrucilor, trebuie imperios necesara schimbarea IMPLICITA AL TUTUROR CELOR PUSI LA BUTOANE DE VECHIUL REGIM , altfel, totul este doar o „frectie ” la „piciorul de scaun ” …
  Siti povestea … ca „porost” nu-i cine mananca … ci hal care da … ori se lasa „pacalit ” .
  Cel mai corect si moral ar fi principiul promovarii in toate functiile puterii executiv – administrative si ale puterii judiciare si judecatoresti, exclusiv pe criterii de competenta si promovare profesionala ,sa nu poata fi schimbati decat daca mor, daca ies la pensie, daca comit fapte ilegale su demisioneaza, ori pur si simplu daca nu mai corespund profesional exercitarii functiilor respective si aceasta prerogativa sa fie exclusiv in compementa materiala a puterii respective ( de care apartin ) si nicidecum a politicului din stat , iar posturile vacante sa fie scoase la concurs de competenta profesionala, asistata de mass-media .
  La noi degeaba exista principiul separarii puterilor in stat, ca politicul isi baga „nasul” si incearca pe toate caile posibile, sa controleze absolut totul , prin acest principiu de a numi „prin atribuire directa ” a sefilor de la „butoanele ” componente .
  Este exact ca si-n regimul apus, de dictatura comunista daca vreti, numai ca-i o „dictatura mai blanda „…

LĂSAȚI UN MESAJ