Directorul SRI, Eduard Hellvig l-a numit pe ”DODO” la DGPCT

333

Directorul SRI Eduard Hellvig a numit recent noul director general al Direcţiei Generale pentru Prevenirea şi Combaterea Terorismului (DGPCT). Este vorba despre colonelul Dorin “Dodo” Rădulescu, un specialist în antiterorism, scrie jurnalistul Radu Tudor pe blogul său.

Colonelul Radulescu şi-a început cariera în antiterorism în SRI, a participat la diverse misiuni operative importante, inclusiv cu partenerii euro-atlantici. În ultimii ani a fost şeful unei secţii judeţene şi, pentru puţin timp, directorul general al unei alte direcţii din SRI.

Prin ordinul lui Hellvig, Rădulescu revine la specialitatea sa de bază şi va conduce DGPCT, una din cele mai importante domenii din securitatea naţională. Colonelul Rădulescu îl va avea ca adjunct pentru intervenţie pe colonelul Mărgărit, fost comandant al Brigăzii Antiteroriste.

„Noua numire vine ca o reparatie facuta profesionistilor in antiterorism de actuala conducere a SRI dupa ce sub comanda generalului Florian Coldea, provenit si el din DGPCT, a fost instalat in fruntea directiei generale un personaj controversat, Sorin Cozma, fara vreo legatura cu domeniul. Coldea si Cozma sunt azi doi pensionari”, scrie jurnalistul Radu Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ