Decizie şoc: Condamnat pentru cerşetorie

209
sursa foto: unica.ro

Un cetățean român a fost condamnat de un tribunal din Danemarca la 14 zile de închisoare, în contextul în care în această țară au intrat în vigoare măsuri mai aspre menite să descurajeze cerșetoria agresivă, a transmis marți agenția daneză de presă Ritzau, citată de DPA.

 

Potrivit Agerpres, bărbatul, al cărui nume nu a fost precizat, a fost condamnat în lipsă de Tribunalul districtual din Copenhaga, în ceea ce se consideră a fi prima condamnare care are loc după intrarea în vigoare, în iunie, a noii legislații anticerșetorie.

Măsurile adoptate de legislatorii danezi cuprind dublarea pedepselor pentru cei aflați la primul delict, acestea crescând la 14 zile de închisoare. Delincvenții pot fi trimiși la închisoare fără un avertisment prealabil din partea poliției, cum era practica până acum.

Care este motivul pentru care autorităţile daneze au decis înăsprirea legislaţiei şi ce mai poate să facă românul condamnat pentru cerşetorie ca să scape de pedeapsă CITEŞTE AICI

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine, ca ne-au facut de tot ca.catul peste tot pe unde s-au dus… de strainii „inchid usile si trag obloanele de la geamuri ” cand aud vorbindu-se limba romana … si astfel, cu totii au inteles ei, ca r.romii ar reprezenta de fapt populatia din Romania …! Cine dr.acu ia mai facut pe toti gipsi, gitanos ori tzigoiner… „rromi” si nu i-a lasat acolo unde le este numele si locul de etnie inadaptabila si neguvernabila ?!
    De ce mama dr.acului nu se schimba denumirea acestei tzari in Dacia ori Valahia, ca mult mai bine ar fi, ca sub denumoirea de romani, am ajuns din aceasta cauza de rasul Europei si chiar si al Americii mai nou… deoarece atunci cand sunt prinsi, nu recunosc ca-s Tzigoiner… ci ei toti sunt „r.romani si au drepturi”… !
    Nu sunt rasist, dar pacat ca a murit Antonescu … care a vrut sa-i adune si sa-i instaleze undeva iuntr-un tzinut al lor exclusiv, sa munceasca , sa traiasca si sa se autogospodareasca singuri si cum „si-or asterne, asa sa si doarma ” si ce or ” produce, aia sa si manance ” !

LĂSAȚI UN MESAJ