DE CE GHIŢĂ ?!?

82

Scriam în episodul trecut despre fugarul Sebastian Ghiţă că este, indubitabil, produsul serviciilor şi actuala bombă cu implozie din S.R.I.

De curând opinia publică a luat cunoştinţă – în cazul în care cineva se mai îndoia de acest lucru – despre un document din 27 august 2014, dată când acest individ devine ofiţer acoperit cu acte în regulă, statut care l-a propulsat în cele mai înalte sfere ale puterii. Inutil să mai comentez când s-a îmbogăţit, când a corupt, a mituit şi s-a învârtit în cercuri politice la nivel înalt în statul mafiot numit România, creat şi patronat de toxicul Băsescu Traian.

De câteva zile bune personajul numărul 1 al dezbaterilor televizate este fostul deputat, membru al Comisiei de control al S.R.I. şi bunul prieten al familiei Generalilor Coldea, al Procurorului şef D.N.A., Laura Coduţa Köveşi şi, desigur, al lui Traian Băsescu, cu care se „cinstea” la mese de taină, dar şi al fostului Preşedinte P.S.D. şi Prim-ministru al României, Victor-Viorel Ponta.

Ceea ce are în comun mister Sebi cu toţi aceşti potenţi ai puterii din România sunt concediile exotice, mai puţin cu Băse’, care era foarte ocupat şi preocupat de doamna Cosoş-Udrea Elena, amanta, consiliera şi prima lui sursă de informaţii, până l-a „găsit” pe Coldea, creaţia minţii lui bolnave şi a caracterului lui malefic, dispus să facă orice abuz pentru consolidarea propriei puteri.

Eroul zilei, Ghiţă, a dat drumul bulgărelui de zăpadă. Cât de mare va fi până la poalele muntelui, cât de mulţi vor fi luaţi de avalanşa iscată, ce lucruri înfiorătoare şi departe de regulile democraţiei şi a aşa-zisului stat de drept, vom avea ocazia să vedem în puţin timp de acum încolo.

Ce cu certitudine avem în acest moment, dar aproape nimeni nu vede, este că ne aflăm în faţa unui scenariu pe care l-am mai văzut în perioada fostului Preşedinte Băsescu, după fuga, în anul 2006, a lui Omar Haissam, „cel mai mare terorist din România”. Fuga lui Haissam a declanşat un adevărat cutremur în rândul serviciilor secrete, dar şi în Parchetul General, când au demisionat sau au fost demişi şefii de la S.R.I., S.I.E. şi „doi şi-un sfert” din M.A.I., dar şi Procurorul General al României, motiv prielnic pentru Preşedintele Băsescu, acest Lucifer al timpurilor noastre, ca să-i înlocuiască cu oamenii lui – de fapt noile slugi de casă, păpuşi dispuse să facă orice abuz la ordinul Păpuşarului Şef – iar pe fostele slugi ale regimului Iliescu, respectiv, Radu Timofte de la S.R.I., Gheorghe Fulga de la S.I.E., Virgil Ardelean de la „doi şi-un sfert” şi Ilie Botoş de la Parchetul General, „i-a trimis acasă” după ce îi storsese de date şi informaţii despre predecesorii şi rivalii lui politici.

În aceeaşi situaţie ne aflăm şi acum, la începutul anului 2017, când fuga lui Ghiţă va duce la schimbări majore în sfera Serviciilor şi Parchetelor, după ce actualul Preşedinte Klaus Iohannis a avut la dispoziţie doi ani ca să afle aproape tot despre regimul dictatorului Băsescu şi despre cei zece ani de abuzuri şi corupţie, care a încălcat şi confiscat statul de drept prin abuz, dezinformare şi acţiuni perverse,tranformând România într-un „STAT MAFIOT”, cum singur recunoaşte acest individ, lipsit de scrupule, corupt şi needucat.Oare s-a senilizat şi a uitat că  binomul n este creaţia lui şi că personal i-a păstorit în timpul mandatelor lui?

Actualul Preşedinte nu ar avea nici o justificare să-i mai ţină în funcţie pe toţi şefii de servicii neschimbaţi în ultimii 12 ani.

În acelaşi timp, este obligatoriu ca România să intre într-o nouă etapă, în care e eminamente necesar să dispară toate legendele şi poveştile despre binoame sau trinoame, despre puteri oculte şi lipsite de controlul civil, să nu mai avem o societate aproape militarizată şi nici tot felul de ofiţeri sub acoperire, indiferent din ce sistem militar ar proveni ei, infiltraţi în toate structurile acestui stat european.

Bate vântul schimbării şi al reformelor radicale, inevitabile pentru mersul nostru, ca societate, spre valorile unei lumi democrate.

A făcut-o şi fostul Preşedinte la timpul lui, trebuie să o facă şi actualul Şef al statului acum!

Succes deplin!!!

Prof.univ.dr. Florentin SCALEŢCHI

LĂSAȚI UN MESAJ