Datoriile îi despart! Chifa trebuie să scoată bani şi din piatră seacă să-şi plătească datoriile, Rus pregăteşte ditamai cartierul

1097

Datoriile par să îi despartă iremediabil pe cei doi investitori ai grupului Metropolis, care şi-au investit împreună banii mai bine de 15 ani. Aşa se face că în timp ce Chifa încearcă să scoată bani şi din piatră seacă, strâns cu uşa de cei care vor să-şi recupereze datoriile, Rus pregăteşte ditamai cartierul, în partea de jos a oraşului. Partener îi este însă, un investitor important din România.

 

Petru Rus pare să se fi lepădat de tot de Radu Chifa, care se luptă de ceva vreme de datoriile care ameninţă să-l lase lefter. Petru Rus şi-a găsit alţi parteneri de afaceri, bazându-se pe soţia sa şi pe unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de real estate din România, Iulian Dascălu.

Înlocuirea lui Radu Chifa nu este singura mişcare făcută de Petru Rus. Acesta pare să ducă mai departe, de unul singur, proiectele mai vechi ale grupului. Unul dintre proiectele pe care Radu Chifa şi Petru Rus le vedea materializate era un cartier în zona CPL.

Acesta urma să aibă nu doar locuinţe, ci şi un mall, o grădiniţă, locuri de joacă pentru copii şi chiar o farmacie. Când datoriile au început să le sufle puternic în ceafă, cei doi au vândut o parte din teren celor de la Leoni, care au ridicat acolo o a doua unitate de producţie. Cealaltă parte de teren este în paragină, fiind executată silit pentru recuperarea datoriilor.


Află mai multe detalii cumpărând ziarul Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei.

Andreea Moldovan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ