Curtea de Apel Cluj face angajări la judecătoriile din Beclean și Bistrița

1025

Curtea de Apel Cluj le-a cerut acordul celor de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru angajarea a trei persoane pe posturile de grefier la instanțe de pe raza de acțiune a acesteia.

Pe ordinea de zi a ședinței CSM de marți, 4 iulie, se află punctul referitor la cerințele CA Cluj. Instituția cu pricina solicită aprobarea pentru organizarea concursurilor de obținere a posturilor de grefier.

„Nota Direcției resurse umane şi organizare nr. 2/14283/2017 privind solicitarea Curţii de Apel Cluj de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea a trei posturi de grefier la instanțele din circumscripţie” se arata în ordinea de zi a CSM.

Contactat pentru a da mai multe amănunte cu privire la posturile de grefier ce vor fi socoase la concurs, purtătorul de cuvânt al CA Cluj precizează:

„În perioada 18-19 septembrie va fi un examen de recrutare directa a trei grefieri  la  judecătoriile din Baia Mare, Bistrița și Beclean. Este vorba de ocuparea unor posturi care au rămas vacante, din varii motive” a declarat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Cluj, judecătorul Marian Lucian Mihăiță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ