Cursuri de formare profesională pentru vânzători şi instalatori, în august! Ce pregăteşte AJOFM BN pentru luna septembrie

137

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud  organizează prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

 

 

Din a doua jumătate a lunii august 2017 se vor derula prin C.F.P. Bistriţa două programe de formare profesională în meseriile de “lucrător comercial” şi “instalator instalatii tehnico-sanitare şi de gaze”.

 

Pentru luna septembrie 2017, prognoza programelor de formare profesională este următoarea: – “patiser”; “coafor”; “îngrijitor bătrani la domiciliu”; “ospătar (chelner)”; “maseur” şi “formator”.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente:

  • cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B – N);
  • copie act de identitate;
  • copie certificat de naştere;
  • copie certificat căsătorie (pentru femei);
  • copie diplomă studii (ultimul act de studii);
  • carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă;

 

Şi alte programe de formare profesională, respectiv “agent de securitate”; “lucrător comercial”; “comunicare în limba engleză”; “manichiurist”; “machior”; “cosmetician”; “dulgher” se vor organiza până la sfârşitul anului 2017.

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională,  sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296.

1 COMENTARIU

  1. No poi stati o tzaruca… La noi, ca sa te poti face croitoreasa, ori pantofar, sau strungar(nu la oi…) trebuie mai intai sa ai liceul cu bac, sa ai o facultate ( la pune x-ul ) cu diploma de licentza si eventual si un master… ( chiar si de popa… n-are importantza ) … ca sa poti fi primit si sa faci scoala profesionala respectiva . Ce credeati ca imediat… gata… esti „pantofar”… ?!

LĂSAȚI UN MESAJ