Cursa interna pentru postul lasat de Olteanu

109

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, le-a cerut liderilor PSD si ALDE să respecte dreptul PNL de a face o propunere pentru postul de viceguvernator al BNR, afirmând ca dacă vor continua cu atitudinea de „cuceritor sovietic” precedentele pe care le creează li se pot întoarce.

„Constat că PSD şi ALDE se grăbesc să ocupe toate poziţiile disponibile în instituţiile publice, fără să mai ţină cont de existenţa celorlalte partide şi a ponderii acestora în opţiunile oamenilor. Acum văd că doresc postul de viceguvernator al BNR, pentru care PNL este îndreptăţit să facă nominalizarea pe criterii de profesionalism, implicare şi imparţialitate în gestionarea responsabilităţilor acestei funcţii. Le cer liderilor PSD şi ALDE să respecte dreptul PNL de a face această propunere, faţă de care nu vor putea ridica obiecţii”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pentru MEDIAFAX.

Raluca Turcan a afirmat ca precentele „dureroase” pe care PSD şi ALDE le creează li s-ar putea întoarce împotriva.

„Dacă vor continua cu această atitudine de cuceritor sovietic, îi avertizez că deschid calea unor precedente dureroase care li se pot oricând întoarce împotrivă”, a conchis Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ