Cu cozi interminabile la trecerile de la calea ferată, Primăria Bistriţa face abia acum hârtiile pentru prima barieră

227

După mai multe accidente, unele dintre ele tragice, care ar fi trebuit să determine Primăria Bistrița să se grăbească să amenajeze bariere la trecerile la nivel cu calea ferată de pe teritoriul orașului, lucrurile par să se miște cu viteza melcului. Abia acum, municipalitatea a licitat studiile de fezabilitate pentru una dintre bariere.

 

Primăria Bistrița se mișcă cu viteza melcului când vine vorba despre modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată de pe teritoriul orașului. Deși încă de anul trecut primarul Ovidiu Crețu a anunțat că va moderniza în cel mai scurt timp aceste treceri la nivel cu calea ferată, abia acum, la mai bine de jumătate de an distanță municipalitatea licitează studiile de fezabilitate și doar pentru una dintre treceri.

Pentru studiile necesare modernizării trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga, municipalitatea scoate din buzunare 19.000 de lei.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este luna februarie. Urmează evaluarea dosarelor și stabilirea unui câștigător. Și să nu fie contestații, firma câștigătoare are la dispoziție încă patru luni să termine hârțogăria.

Asta înseamnă că abia…


Află când vor fi finalizate documentaţiile şi când vor fi montate bariere la trecerile de nivel de cale ferată în municipiul Bistriţa, ziarul Gazeta de Bistrița de la orice punct de vânzare a presei, începând de luni, 29 ianuarie 2018.

Andreea Moldovan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ