Cu alcool în sânge, la volan! Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale

70

Un tânăr din Cepari, circulând, sâmbătă, la volanul unui autoturism, a pierdut controlul vehiculului, acroşând o autoutilitară staţionată regulamentar. Şoferul a fost rănit uşor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii năsăudeni, s-a stabilit ca tânărul nu avea permis de conducere, vehiculul avea numerele expirate şi era şi băut. Potrivit IPJ BN, concentraţia de alcool pur în aerul expirat era de 0,60 mg/l.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, punere în circulaţie a uni vehicul cu numere de înmatriculare expirate şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

De asemenea, poliţiştii din Sângeorz Băi au interceptat, duminică, în trafic un bărbat din Ilva-Mică, care conducea un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul dar avea o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aer expirat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

 

Marius Vasilică

 

LĂSAȚI UN MESAJ