Cristina Iurișniți (USR): Dăncilă ne-a demonstrat încă o dată că nu reprezintă România

62

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți spune că premierul Viorica Dăncilă ne demonstreză faptul că nu reprezintă România, ci o gașcă de infractori care mint nu nerușinare întreaga Uniune Europeană. 

 

”In 3 octombrie la Strasbourg, Dancilă ne-a demonstrat încă o dată clar că nu reprezintă România ci o gașcă de infractori care mint cu nerușinare întreaga Uniune Europeană!

Manipularea de acasă nu ține cu transparența de la Strasbourg, astfel că Frans Timmermans a pus-o repede la punct , amintindu-i că Guvernul trebuie să respecte valorile europene și nu bolșevice, precum statul de drept, libertatea de expresie și să înceteze abuzurile împotriva societății civile”, scrie deputatul USR B-N, Cristina Iurișniți pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, deputatul bistrițean, Iurișniți sublinează faptul că va vota la Europarlamentarele din 26 mai 2019 pentru păstrarea democrației și îndepărtarea de dictatura spre care PSD încearcă să ne îndrepte.
”Imi doresc să rămânem în Europa si să nu permitem unui dictator precum Dragnea si clica lui să ne arunce din nou în negura istoriei. Europenii ne sprijină dar nu pot să ne și spele rufele pline de ticăloșie, abuz, corupție si minciună.
Voi vota la Europarlamentarele din 26 mai 2019 pentru păstrarea democrației și îndepărtarea de dictatura spre care ne îndreaptă PSD, pentru respectarea drepturilor cetățenești fundamentale și pentru respectarea statului de drept! Votul pro -european ne va duce mai aproape de o UE mai puternică si consolidată, în care dacă cotizam să si știm atrage fonduri europene pentru a ne dezvolta si progresa.
Din 2019 România trebuie să fie parte la masa deciziilor!”, a precizat deputatul USR B-N, Cristina Iurișniți. 

1 COMENTARIU

  1. Nu draga. A demonstrat ca nu va reprezinta pe voi cei din partidele de opozitie ! Ceea ce le-a spus „alora ” bine le-a spus , chiar daca este putin mai ” ana.l.fa.beta ” cum o faceti voi …

LĂSAȚI UN MESAJ