Crin Antonescu: ”DRAGNEA nu trebuie să îşi dea demisia din cauza eşecului referendumului”

311

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că eşecul referendumului de la sfârşitul săptămânii trecute nu este motiv de demitere a guvernului. Acesta a mai adăugat că nici preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu trebuie să îşi dea demisia din această cauză.

Crin Antonescu este de părere că nu s-ar fi întâmplat ceva rău dacă acest referendum ar fi fost validat.

“Nu ştiu cine a vândut referendumul, nu ştiu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul, nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus la Bruxelles cu problema protocoalelor şi s-a întors cu problema referendumului. Dar nu cred că din cauza Bruxelles-ului a eşuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om şi capră, alţii despre căsătoria dintre femeie şi cocoş, unii au crezut că e o manevră de-a lui Dragnea. Eşecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din funcţia de preşedinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanţii sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia din cauza eşecului referendumului”, a declarat Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la o emisiune TV.

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui recuperati acesti bani de la toate bisericile , popii si politicienii care au organizat si au dat curs la o na.ro.zie ce este in contradictie cu legea civila si de dreptul familiei .

LĂSAȚI UN MESAJ