Creşte numărul bistriţenilor în Guvernul Grindeanu! Sorin Roşu-Mareş, numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

197

Sorin Roşu-Mareş, directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi fost lider al Partidului COnservator Bistriţa-Năsăud, a fost numit, luni secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR). Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial şi a intrat marţi în vigoare.

 

 

Noul secretar de stat îl înlocuieşte pe Dorin-Octavian Corcheș, susţinut de ALDE, care a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) de premierul Sorin Grindeanu. Sorin Roşu Mareş este cel de-al treilea bistriţean care ocupă o funcţie de secretar de stat în Guvernul Grindeanu după Alexandru Pugna, la Ministerul Culturii, și Istrate Ștețco, la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Sorin Roșu-Mareș a fost lider judeţean al PC Bistriţa-Năsăud în perioada 2010-2011, după care a fost numit, prin concurs, director al centrului județean al AFIR. Devenit membru ALDE, în 2016, el a figurat pe lista de candidați a organizaţiei de Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaților.

 

LĂSAȚI UN MESAJ