Contrabandist din Suceava, arestat preventiv în Bistriţa-Năsăud! Avea maşina burduşită cu mii de pachete de ţigări

380

Un tânăr din Suceava a fost reţinut miercuri noaptea de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, şi ulterior arestat preventiv, după ce au fost găsite în maşina pe care o conducea nu mai puţin de 17.000 de pachete de ţigări de contrabandă. În plus, bărbatul conducea un autovehicul neînmatriculat.

Prejudiciul adus bugetului de stat se cifrează la peste 210.000 lei.

 

 

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au ridicat aproape 340.000 de țigarete de la un bărbat bănuit de contrabandă și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Cel în cauză a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv, transmite IPJ BN.

 

În noaptea de 9 spre 10 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au depistat în trafic, pe Drumul Național 17, în localitatea Unirea, un bărbat, de 23 de ani, din Izvoarele Sucevei, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism care figurează radiat din circulație.

Polițiștii au controlat autoturismul și au descoperit în interiorul acestuia 339.880 de țigarete care nu au timbre sau marcaje fiscale românești și despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea infracțiunii de contrabandă„, se arată în comunicatul remis presei.

4 2

 

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului este de 210.336 de lei.

Contrabandist din Suceava, arestat preventiv în Bistriţa-Năsăud! Avea maşina burduşită cu mii de pachete de ţigări

 

La data de 10 august a.c., față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind prezentat ulterior Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ