Clujean, reţinut pentru 24 de ore! A fost prins în flagrant pe când voia să înşele angata unui restaurant din Bistriţa/Recomandările poliţiştilor

347

Un clujean s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să o înşele pe angajata unui restaurant din Bistriţa. Pretinzând că i-ar fi dat femeii o bancnotă cu o valoare mai mare decât în realitate, clujeanul a sperat să intre în posesia unui rest de bani necuvenit.

Bărbatul a fost dat pe mâna poliţiştilor, care l-au reţinut pentru 24 de ore, iar acum riscă să stea după gratii în următoarele 30 de zile dacă instanţa va încuviinţa propunerea de arestare preventivă a procurorilor.

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ BN au prins în flagrant un bărbat de 51 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Astfel, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, bărbatul ar fi indus în eroare angajata unui restaurant din Bistrița, pretinzând că i-ar fi dat o bancnotă de 100 de lei și determinând-o să-i dea restul, respectiv suma de 95 de lei.

Polițiștii l-au reținut pe clujean pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările  continuă de Biroul de Investigaţii Criminale.

 

IPJ BN recomandă cetățenilor să fie foarte atenți la persoanele necunoscute cu care intră în contact. Metodele infractorilor sunt diverse, iar aceştia profită de buna credinţă a oamenilor, inventând mereu metode noi de înșelăciune. Dacă aţi fost înşelaţi, anunţaţi de îndată Poliţia și încercați să rețineți cât mai multe detalii cu privire la semnalmentele persoanelor cu care ați intrat în contact!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ