Client bătut şi tâlhărit de prostituată şi peştele ei, în timpul unei partide de sex oral într-un hotel din Dej!

1621

Scenă incredibilă de sex şi violenţă, luni dimineaţă, în hotelul „Danezul” din municipiul Dej! După ce un client de 47 de ani, cam afumat, fusese convins de către o prostituată de 23 de ani din Hunedoara că nu-i nicio problemă dacă e prezent în timpul partidei de sex şi peştele ei, cei doi l-au jefuit de portofel pe client şi de suma de 600 de lei şi 150 de euro, plus taxa iniţială de 150 de lei, rămasă neonorată. Pe deasupra, după ce i-a cărat şi câţiva pumni naivului, peştele – un tânăr de 19 ani din Căşeiu – i-a smuls acestuia cercelul de aur din ureche, fără să-l mai desfacă!


Ioan este un bistriţean de 47 de ani care de mai mulţi ani munceşte pe bani buni în Germania. Aflat în noaptea de duminică spre luni în municipiul Dej – şi după câteva pahare –  acesta s-a înţeles cu un taximetrist să-i facă rost de o prostituată. Ceea ce taximetristul a şi făcut, aducându-i o tânără originară din Hunedoara, care-şi făcuse sălaşul prin oraş. S-au şi înţeles la sumă, 150 de lei pentru o partidă de sex, la hotelul „Danezul”, însă prostituata l-a convins pe Ioan că va trebui să-l accepte în cameră şi pe prietenul ei, care nu se va implica în niciun fel în „acţiune”, ci se va mulţumi să-i asigure integritatea şi să se uite la televizor. Uşor băut, Ioan a acceptat oferta şi, aflaţi tustrei în camera de hotel, în timp ce tânăra îi făcea un sex oral pentru „trezire” – şi peştele se uita la televizor, de pe celălalt pat, aşa cum promisese – a observat cum aceasta şi-a vârât la sân portofelul său aflat în pantalonii lăsaţi în spatele ei, pe noptieră. N-a apucat să protesteze prea mult, că a şi intrat în „scenă” peştele fetei, care l-a redus la tăcere dintr-un pumn şi apoi i-a smuls şi cercelul de aur – direct din ureche, fără să i-l mai desfacă. Apoi ambii au spălat putina. Povesteşte bărbatul, sosit la I.M.L. Cluj, într-o clipă când poliţistul sosit cu el de la Dej a urcat la birourile instituţiei pentru a rezolva problemele legate de ordonanţa care fusese emisă: „Am rămas şi neterminat şi jefuit de bani. Am sesizat poliţia şi vreau să merg mai departe, până la capăt împotriva celor doi – fiindcă nu e normal să plăteşti pentru o partidă de sex şi-n schimb să te trezeşti bătut, jefuit şi pe deasupra şi cu cercelul smuls în ureche”, a mărturisit, bărbatul, cu o mină de profundă dezamăgire întipărită pe figură.


“La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 02:25, Poliţia municipiului Dej a fost sesizată de un bărbat, de 47 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unei unităţi de cazare de pe strada Ion Pop-Reteganul, a fost deposedat, prin violenţă, de către două persoane, de bani şi alte bunuri. 

În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea persoanelor implicate, stabilind că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Căşeiu, şi o femeie, de 23 de ani, din judeţul Hunedoara. 

Faţă de cei doi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.


Sorin Grecu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ