Cine este primul deputat din PSD care își anunță candidatura la prezidențialele din 2019

467

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a anunţat, printr-o scrisoare deschisă publicată pe Facebook, faptul că va candida la prezidenţialele din 2019, indiferent dacă va fi din partea formaţiunii social-democrate sau sub altă formă.

Liviu Pleşoian a anunţat prin intermediul unei scrisori deschise către electoratul PSD că va candida la prezidenţialele din 2019.

Vă spun că eu voi face exact ce am spus în urmă cu câteva luni. Voi candida la prezidenţialele din 2019. Când se va hotărî PSD să ţină acel Congres, membrii partidului vor decide, aşa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida în 2019“, a scris deputatul PSD.

În scrisoarte, Pleşoianu dă şi câteva motive care stau la baza alegerii sale de a intra în cursa pentru prezidenţiale.

„Pentru că nu voi merge la Coldea, la Maior sau la alţii asemenea lor pentru a-mi semna prefaţa şi postfaţa. Pentru că şi în 2018 şi în 2019 şi mai departe voi continua să joc tenis doar cu prietenii de-o viaţă. Pentru că şi în 2018 şi în 2019 şi mai departe voi continua să culeg struguri doar din via străbunicilor mei de la ţară“, a subliniat alesul PSD.

1 COMENTARIU

  1. Pai foarte bine ! Ar trebui sa candideze si „neutri politic ” … cat mai multi si sa aleaga oamenii un presedinte cat se poate de neinregimentet politic ! Degeaba dupa alegeri isi da demisia ( formal ) din partidul care l-a lansat… ca in mintea, gandul, trupul si sufletul lui … tot ala-i .
    Din „vaca, nu poti face porc ” si nici invers … sa ma scuzati, ca nu fac aluzie cu nici o trimitere la adresa nimanui… ci doar asa mi-a venit mie in minte acum, in acest moment ca figura de stil… Sangele apa nu se face … deci… asa ca mai bine zi-i pe numele sau adevarat ” presedinte PSD-ist”… sau „presedinte liberal”… sau „taranist”… sau cum dr.acu are el sustinerea … ca numai de fatzada faceti aceste mascareli cu „datul demisiei”… cica … si de la alegeri incolo, nici gura n-o sa-i mai puta, nici usturoi n-o sa mai pape … !
    Foarte bine faceti oameni buni ! Candidati cati mai multi…sa avem garantia ca avem de unde alege si nu ni se baga sub nas, CANDIDATUL UNIC … ca-n vremea „mitraliatului „… !

LĂSAȚI UN MESAJ