Cei mici ştiu să recţioneze împotriva infracţiunilor! Cum i-a ajutat o fetiţă de 11 ani pe oamenii legii

310

În luna decembrie, poliţiştii bistriţeni le mulţumesc tuturor celor care au ales să se implice, să dea o mână de ajutor, să facă o faptă bună.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud continuă să mulțumească unor persoane care au ales să se implice și care au dat o mână de ajutor, în cadrul campaniei desfășurată de Compartimentul de Relații Publice în luna decembrie a.c., ”NICIO FAPTĂ BUNĂ NU RĂMÂNE NERĂSPLĂTITĂ!”

„Astfel, aducem în prim-plan o întâmplare despre gestul matur, responsabil, al unei fetițe de 11 ani, pe care-o numim ”Maria”. Fetița, în timp ce se afla acasă, cu familia, a observat de la geamul locuinței câțiva indivizi suspecți care împărțeau dintr-un portofel, o sumă de bani.

A filmat cu telefonul mobil, și-a anunțat părinții și împreună cu aceștia a adus înregistrările la Poliția Municipiului Bistrița. Mai departe, oamenii legii și-au făcut treaba, au identificat și depistat autorii unui furt, au restituit prejudiciul păgubitului.

Polițiștii i-au făcut o surpriză fetiței și au răsplătit-o cu o diplomă, la școală.

 De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud îți mulțumesc și își doresc să fie cât mai mulți oameni ca tine, care dau dovadă de spirit civic, care se opresc să ajute pe alții, care își pierd din timpul lor pentru a da o mâna de ajutor, care se implică.

Modestia este o trăsătură de caracter care denotă atât o bună creștere (cei 7 ani de acasă), cât și o educație corectă și responsabilă primită  la școală „, precizează IPJ BN într-un comunicat.

 

Potrivit sursei citate, fetiţa a reacționat extrem de modest la gestul polițiștilor, preocuparea ei principală fiind nu aceea de a se lăuda și a brava in fata colegilor, ci de avea pentru aceștia o explicație vis-a vis de faptul că a fost chemată de către conducerea școlii la direcțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ