Cec de 10 milioane de dolari pentru persoana care va reuși să doboare mandatul lui Trump

183

Deținătorul publicației The Hustler,  Larry Flynt supranumit „baronul pornografiei” din anii 1970, pune un cec de 10 milioane de dolari pe care îl va oferi persoanei care, printr-o informație prețioasă, va pune capăt mandatului de președinte al lui Donald Trump.

Într-un anunț pe o pagină întreagă din The Washington Post, cotidian cu un front media anti-Trump asumat, Flynt, care și-a făcut în ultimele decenii o obișnuință din a căuta dovezi de potențiale scandaluri sexuale în rândul politicienilor americani, spune că Donald Trump este „periculos de inadecvat” la cârma Statelor Unite.

Flynt a pus la punct o linie telefonică și o adresă de e-mail pentru a primi detaliul compromițător care ar putea curma președinția lui Trump și promite confidențialitate absolută persoanei care îi va oferi informația.

Practic, Larry Flynt a demarat o vânătoare de recompense.

„Nu mă subestimați, intenționez să plătesc întreaga sumă. Desigur, aș putea să folosesc cele 10 milioane de dolari pentru a-mi cumpăra obiecte de lux sau să le investesc în afacerile mele, dar la ce mi-ar folosi toate astea într-o lume devastată de cel mai puternic idiot din istorie?”, și-a prezentat termeni duri propunerea Larry Flynt, conform Digi24.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ