Cazul Hidroelectrica ia o intorsatura de proportii

229

Fondul Proprietatea cere acționarea în justiție a membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, după numirea unor noi membri în Directoratul companiei, potrivit convocatorului Adunării Generale a Acționarilor (AGA) companiei care va avea loc pe 31 august, scrie AGERPRES.

Astfel, pe ordinea de zi a AGA se află „aprobarea inițierii de către Hidroelectrica a unei acțiuni în răspundere împotriva acelor membri ai consiliului de supraveghere al SPEEH Hidroelectrica SA numiți prin Hotărârea AGA nr. 5/2017 și nr. 8/2017 care au aprobat, în ședința din 5 iulie 2017, numirea membrilor Directoratului societății, pentru daunele produse societății prin aprobarea acestei numiri contrar reglementărilor interne și legale în vigoare”.ie 2017, Consiliul de Supraveghere al societății a numit trei noi membri în Directoratul Hidroelectrica și anume Bogdan Nicolae Badea, în funcția de președinte al Directoratului, și pe Marian Bratu și Mihai-Val Zdru, în calitate de membri ai Directoratului.

Doi dintre noii membri ai Directoratului, Bogdan Nicolae Badea și Marian Bratu, provin din Hidroelectrica și au ocupat funcții de top management în companie, respectiv manager de Departament Management de Proiect în cadrul Direcției Investiții și manager Departament Mentenanță, având expertiză în activitatea de investiții, producție și mentenanță a societății. Mihai-Val Zdru a ocupat poziția de director Direcție Acces Rețea la Transelectrica.

LĂSAȚI UN MESAJ