Casieră de la o agenţie de pariuri din Beclean, înşelată de un bărbat din Galaţi

571

Un bărbat din Galaţi este bănuit de poliţiştii bistriţeni că ar fi autorul unei înşelăciuni petrecută în primăvara anului trecut. Potrivit IPJ BN, bărbatul ar fi înşelat-o pe casiera unei agenţii de pariuri din Beclean, căreia i-ar fi cerut să îi schimbe câteva sute de lei, din bancnote mici în bancnote mai mari. Pe când femeia număra banii, gălăţeanul i-a furat acesteia 300 lei.

 

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate într-un dosar penal, rămas iniţial cu autor necunoscut, poliţiştii au identificat un bărbat, de 40 ani, din Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, transmite IPJ BN într-un comunicat .

Poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 12 aprilie 2016, la o agenţie de pariuri, din Beclean, cel în cauză ar fi solicitat casierei să-i schimbe  suma de 700 lei, pe care o avea în bancnote de câte 10 lei, în bancnote  a câte 100 lei.

„Casiera a numărat banii şi a constatat faptul că lipseşte o bancnotă de 10 lei, motiv pentru care i-a restituit bărbatului pentru a-i verifica. Acesta a numărat banii restituiţi, după care i-a înapoiat casierei, care i-a verificat bancnotă cu bancnotă, formând teancuri de câte 100 lei, fiind convinsă că există suma de 700 lei, moment în care bărbatul, profitând de neatenţia ei, a sustras o sumă de bani.

După ce bărbatul a părăsit agenţia de pariuri, casiera a numărat din nou teancul de bani primit de la acesta, constatând faptul că lipseşte suma de 300 lei”, precizează IPJ BN.

Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Beclean, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelaciune.

LĂSAȚI UN MESAJ