Campanie de recrutare pornită de Poliţia Română cu un mesaj legat de polițistul pedofil

252

Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil: „Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi”

IGPR scoate la concurs 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual. „Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui”, este mesajul cu care îşi începe Poliţia Română anunţul.

„Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că, din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecţi, poate că avem multe defecte, dar cu siguranţă suntem profesionişti, iar rezultatele obţinute vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândeşte-te şi pune în balanţă dacă munca de ani de zile a unor oameni excepţionali poate fi ştearsă cu buretele de o persoană”, este mesajul prin care Poliţia Română anunţă că scoate posturi la concurs, potrivit mediafax.ro

1 COMENTARIU

 1. Mai oameni buni ( mai invechiti ma refer … ) , va aduceti aminte ca si Ceausescu vorbea intr-una de ” agenturilii straine ” … care voiau ca Statul Roman sa fie slabit si sa poata fi desfiintzat ?
  Pai oriunde si oricand, nu poti face acest lucru, daca ai o armata, o securitate nationala si un organism de ordine si securitate publica puternice si bine puse la punct !
  Compromiti pe toata luma fel si chip, lasi in sistem si infiltrezi tot felul de narozi pe care sa-i poti controla… etc. etc. ( ba-i mai pui si la conducere ) sunt metode demult cunoscute … si greu de priceput de catre cei care ” ie multi … dar nu pricepe ” … !
  Dumneavoastra toti ofiterii si subofiterii acestor structuri, de ce-i lasati sa va batjocoreasca si nu dati cu ei de pamant si nu-i „azvarliti ” afara , iar pe generalii de prost gust care refuza sa va reprezinte legal, sincer si corect, ori n-au calificarile necesare s-o faca, de ce nu-i „azvarliti ” de sa le sara capacele pe asfalt … de la „rotile ” mecanismului care-i ” invarte ” si-i tin in brate… ?!
  Nu incit la dezordine publica, dar sunt atatea metode sa-i demascati si sa-i inlaturati din sistem ori sa fortati „sistemul” sa-i dea afara chiar de cine i-a „pus ” … !?
  Numirile politice, de jos in sus, fara criterii strict profesionale , intodeauna sunt catastrofale !
  Si in comunismul lui Ceausescu, nu te puteai lega de activistii de partid… c-o „patzeai”… dar oricum, nu era atata dezordine in sistemul organelor de forta publica , asa cum este astazi in societatea romaneasca , peste tot … !
  Daca s-ar „scula” acuma Ceausescu, ar face infarct si ar muri imediat la loc , fara sa fiu nostalgic in vre-un fel dupa acest regim azi-maine demult uitat !

LĂSAȚI UN MESAJ