Camera Deputatiilor si Senatul fac achizitii uriase de aparatura /Ce „cadouri” vor politicienii…

57

 Pe final de mandat, Camera Deputaților și Senatul cumpără calculatoare, imprimante, tablete sau microbuze. Printre obiectele pentru care s-au făcut cereri de ofertă se află și televizoare LED și laptopuri.

 

Camera Deputaților cumpără imprimante, computere și 55 de laptopuri

Astfel, Camera Deputaţilor a transmis o cerere de ofertă, pe site-ul de licitație publică, pentru 330 de computere şi imprimante pentru birourile din circumscripţii. În plus, deputații mai vor 55 de laptopuri, pentru pregătirea şedinţelor de plen și de comisii.

Camera Deputaților mai vrea să achiziționeze o autospecială de tip cisternă, dar și un sistem electronic pentru generarea automată de permise de intrare.

Recent, la Cameră s-au contractat lucrări și pentru executarea de reparații la grupurile sanitare din Palatul Parlamentului.  De altfel, pe tot parcursul anului au avut loc reparații în interiorul Casei Poporului, dar și la exterior, unde s-a amenajat parcarea din fața Parcului Izvor.

Senatul, interesat să achiziționeze 20 de televizoare de tip LED

Nici Senatul nu stă mai prejos, la finalul actualului Legislativ. Vrea să cumpere 10 de televizoare de tip LED, cu diagonala de 121 de cm și 102 cm, arata cei de la Libertatea.ro.Senatul mai dorește să achiziționeze pachete software, un server, dar și 150 de calculatoare de birou. Senatul a cumpărat şi trei microbuze cu o jumătate de milion de lei.În octombrie, Senatul a lansat trei licitații pentru a cumpăra 150 de calculatoare desktop, 150 de tablete și soluții de stocare și arhivare.

Data de livrare este după 11 decembrie 2016, adică la începutul noului mandat al Legislativului. O altă licitație a vizat achiziționarea a 150 de tablete, în valoare de 310.000 de lei.

Instituția a mai lansat cereri de oferte pentru servicii de deratizare, cutii de carton pentru depozitare și mașină de spălat cu jet de abur.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ