Bugetul statului, păgubit cu peste un miliard de euro! Îndemnizaţiile falşilor revoluţionari, o mega escrocherie postdecembristă!

335

Într-un material publicat la sfârşitul lunii noiembrie 2016, intitulat ”Revoluţie falsă, revoluţionari falşi şi bani publici cheltuiţi cu nemiluita”, demonstram faptul că ceea ce s-a întâmplat legat de evenimentele din Decembrie 1989, a constituit cea mai mare dezinformare şi minciună din istoria României şi nu numai. Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a stabilit că „pentru păstrarea puterii, prin acţiunile desfăşurate şi măsurile dispuse, noua conducere politică şi militară instaurată după 22.12.1989, a determinat uciderea prin împuşcare, vătămarea integrităţii fizice şi psihice, respectiv lipsirea de libertate a unui mare număr de persoane….”. Altfel spus că în România a avut loc o LOVITURĂ MILITARA DE STAT şi nicidecum o revoluţie.

 

Pentru acoperirea diversiunii cu aşa-zisa ”revoluţie”, a fost lansată teoria unei revolte populare, spontane, iar ca urmare a acestui fapt unii dintre participanţii la aceste evenimente au fost răsplătiţi cu fel de fel de titluri şi beneficii materiale fără a avea nici un merit. Informaţii de ultimă oră arată că  afacerea ”Revoluţia”, a creat bugetului de stat, în cei 28 de ani de la evenimentele respective, prin plata ilegală către falşii revoluţionari, o gaură de peste un miliard de euro. Judeţul Bistriţa-Năsăud nu putea rămâne în afara acestui jaf la nivel naţional, astfel că două persoane, George Avram şi Ioan Blaga, participanţi alături de alţi aproape 10.000 de bistriţeni la evenimentele din decembrie 1989, au beneficiat de îndemnizaţii pentru nişte merite imaginare, obţinute prin comiterea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Afla mai multe cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punt de difuzare a presei.

Doru Costin

2 COMENTARII

  1. Abia acuma ati inteles asta ? Si nu trebuie acuzata toata instituia militara a statului… . Cercetarile ( investigatiile ) trebuie invartite in jurul generalilor lui Ceausescu, care l-au tradat si care au servit alte interese decat romanesti .Toti militarii de buna credinta, din toate structurile „militare ” au cazut de prosti si au fost victimele unei mari manipulari politice strategice straine. Foarte simplu…

  2. Bani azvarliti aiurea la tot felul de puturosi si smecheri ai sistemului, care n-au avut nici un rol determinant, ci doar conjunctural au ajuns „la butoane ” si statul asta prost cheltuie sume enorme cu ei aiurea si degeaba .

LĂSAȚI UN MESAJ