Bistrițeanca de la „Gospodar fără pereche”, petrecere pe iaht în Ibiza, alături de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”

9625

Show-ul „Gospodar fără pereche” de la Pro TV e plin de surprize. Bistrițeanca Liana Pop, alintată Lili este departe de a fi o tânără gata-gata să se mute la ţară, ea pare să prefere, în ultima vreme, petrecerile pe iaht, în Ibiza, în compania unor domni generoşi, dar şi a altor tinere, unele dintre ele implicate în celebrul dosar de prostituţie care a zguduit showbizul.

Lili, este concurentă din show-ul „Gospodar fără pereche”, iar unii telespectatori au furnizat pentru cancan.ro câteva informații cel puțin interesante despre bistrițeancă. Deși în show, tânăra se luptă pentru inima gospodarului Alexandru Abramiuc din Negostina, judeţul Suceava, în realitate Lili pare să fie o obişnuită a petrecerilor şi destinaţiilor de fiţe, aşa cum se observă, de altfel, chiar din fotografiile pe care singură le postează pe reţelele de socializare.

Recent, Lili a avut parte de zile pline în Ibiza, la celebrele party-uri de închidere a sezonului, de la sfârşitul lunii septembrie. Până aici, nimic nelalocul lui. Doar că sursele cancan.ro au confirmat că nu au fost orice fel de petreceri. Mai precis, Liana a fost invitată, alături de alte 10-12 tinere frumoase, la un super-party pe un iaht de megalux, în compania unor oameni de afaceri misterioşi.

liana pop lili

Totul a fost organizat în cel mai mic detaliu, fetele fiind aduse în Ibiza cu un avion privat, pe cheltuiala domnilor generoşi în compania cărora au petrecut ulterior. Zile în şir, distracţia a fost stropită din plin cu şampanie şi alte băuturi fine, iar de pe mese nu au lipsit dish-urile demne de restaurantele cu stele Michelin.

Printre cele 10-12 fete de la petrecerea exclusivistă s-au aflat şi cel puţin trei dintre tinerele acuzate şi judecate în dosarul de prostituţie care a ţinut vreme îndelungată prima pagină a ziarelor şi deschiderile jurnalelor TV.

Contactat de cancan.ro, Alexandru Abramiuc a spus că nu ştie nimic despre escapadele „colegei” sale de emisiune, dar că tot ce se întâmplă în show este real.

„Eu nu ştiu despre asta. Ceea ce vedeţi la televizor e real, cum mă vedeţi dumneavoastră aşa sunt eu”, a declarat studentul-gospodar.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ