Bistrița Retail Park se deschide în mai și aduce noi retaileri în oraș

499

Carrefour Market, Help Net, Lems, Decathlon, Dinoland,Metropolis,Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Boxsunt noii chiriași care vor deschide magazine în cadrul Bistrița Retail Park, anunță dezvoltatorul proiectului- Element Development.

Tot în cadrul galeriei comerciale Bistrița Retail Park va funcționa și retailerul danez de mobilă și accesorii JYSK, inaugurarea fiind prevăzută pentru luna mai.
 

”Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market și un food court”, declară Ionuț Bordei, CEO, Element Development, adăugând: ”Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al orașului. Aici funcționează piața agro-alimentară, precum și magazinele Selgros,Altex și Penny”.

 

Dezvoltarea imobiliara presupune o investiție de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului. Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcții Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcție este Vitalis. Compania care se ocupă de procesul de închiriere este CBRE România. Proiectul este finanțat de Garanti Bank cu 4,5 milioane EUR.

 

Element Development a fost înființată de Ionuț Dumitrescu, un om de afaceri cu o vastă experiență în domeniul imobiliar.

În perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanță Eurisko, care a fost vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis, liderul mondial imobiliar. După această tranzacție s-a focusat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziția de terenuri, construcția și vânzarea proiectelor. Un astfel de proiect este HQ Victoriei, o clădire de birouri în suprafață de 9.000 mp, finalizată în 2009 în zona Piața Victoriei și care în 2012 a fost vândută către fondul de investiții Zeus Capital.

Începând cu 2017, Ionuț Dumitrescu s-a asociat cu fondatorii One United pentru o nouă divizie de birouri, One Office.

 

1 COMENTARIU

  1. Pai, aduc tot felul de smecheri din strainatate, care fac afaceri aici la noi, fac profit pe care-l scot din tzara, fara ca romania sa-i impoziteze… chipurile ca ” fac locuri de munca ” de parca noi am fi niste handicapati notorii si nu ne-am fi putut face toate aceste locuri fara ei, mai ales ca nu fac unitati de productie sau de plusvaloare ci numai de comertz si desfacere de marfuri, gata facute la ei… si al celor greu vandabile acolo, sa si le poata vinde aici … de parca am fi „cosul de gunoi ” al acestora ( daca nu cumva chiar suntem ) .

LĂSAȚI UN MESAJ