Băuţi şi fără permis la volan! Patru bistriţeni s-au ales cu dosare penale

452

În weekend, patru bistriţeni au fost prinşi băuţi la volan de poliţiştii de la Rutieră, astfel că s-au ales cu dosare penale. Unul dintre aceştia avea permisul suspendat, iar un altul nu avea deloc permis de conducere.

 

 

Potrivit IPJ BN, la data de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 30 ani, din Ilva Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 172 D, prin localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

La data de 9 decembrie a.c., un bărbat, de 67 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, nu a păstrat o distanță corespunzătoare și a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar în fața sa.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

În aceeași zi, 9 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 42 ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

De asemenea, la data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 34 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, fără a deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ