Bătrân şi fără minte! S-a urcat la volan şi beat şi fără permis de conducere

683

Doi bistriţeni s-au ales, luni, cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţişti că s-au urcat băuţi la volan. Unul dintre ei are 64 de ani, însă în ciuda vârstei destul de înaintate n-a avut suficientă înţelepciune să renunţe la pasiunea şofatului după ce a gustat din licorile lui Bachus, în condiţiile în care nici nu avea măcar permis de conducere.

 

 

Astfel, potrivit IPJ BN, luni, un bărbat din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sărata, a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un gard din afara părții carosabile și răsturnându-se ulterior.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

În aceeaşi zi, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 64 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a deține permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Biroul Rutier sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

 

LĂSAȚI UN MESAJ