Bărbatul din Tărpiu, arestat pentru 30 de zile! Vezi cum se numeşte

431

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Năsăud a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului de 46 de ani din Tărpiu, care sâmbătă a dispărut de acasă ameninţând că îşi omoară fiul de 9 ani şi apoi se sinucide.

 

Rus Gheorghe a fost reţinut joi seara, iar astăzi procurorii l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe lângă faptul că a fost agresiv, conform sătenilor, cu familia sa, bărbatul a agresat recent alţi doi săteni.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Rus Gheorghe și-a bătut un prieten de pahar, lovindu-l cu un lemn în cap. Nu a fost însă singura sa victimă, fiindcă în urmă cu aproximativ o lună bărbatul a agresat o femeie de 50 de ani, care era chiar verișoara lui. După ce i-a administrat bătaia, bărbatul a dus-o în beciul casei unde a legat-o cu lanțul de la câine și nu a eliberat-o decât a doua zi. Se pare că femeia, potrivit surselor noastre a fost şi violată.

Potrivit unui comunicat al IPJ BN, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: lovire sau alte violențe, viol, lipsire de libertate în mod ilegal și instigare la infracțiunea de furt calificat, fapte comise în perioada aprile-mai a.c., asupra două persoane, din localitatea Tărpiu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ