Bărbat din Dumitriţa, arestat la domiciliu pentru furt de arbori! A acţionat liniştit timp de un an

334

Un bărbat din Dumitriţa este arestat la domiciliu pentru 30 de zile, după ce poliţiştii au descoperit că acesta a tăiat ilegal timp de un an arbori din pădurile de pe raza comunei. Prejudiciul se ridică la aproape 5.000 de lei.

 

 

Potrivit IPJ BN, la data de 11 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt de arbori, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au stabilit faptul că, în perioada 19 ianuarie 2016-16 februarie 2017, un bărbat, de 30 ani, din Dumitriţa, ar fi săvârşit 16 acte materiale de furt la regimul silvic.

Bărbatul este bănuit că ar fi sustras material lemnos din pădurile de pe raza comunei Dumitriţa, cauzând un prejudiciu de 4707,47 lei.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa cu propunere de arestare  preventivă.

Faţă de cel în cauză, instanţa a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă de Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale .

1 COMENTARIU

  1. Da, la urma urmei e si asta un fel de furt…Dar unde e politia si presa bistriteana cand vorbim de mafia lemnului, marii banditi care au ras tot la noi in judet ? Iar acuma, ca padure nu a mai ramas mare lucru, au gasit altceva de furat…fondurile de vanatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ